Νέα Ειδήσεις

Πρόσκληση σε ημερίδα

17 Νοεμβρίου, 2022 |


Επιστολή

 Θέμα: Πρόσκληση στην ημερίδα «Work in the Spectrum: Εργασιακή συμπερίληψη Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα;»

 Η Έγκαιρη Παρέμβαση ΑΜΚΕ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Κέντρο Παιδιού και Εφήβου συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: “Work in the Spectrum: Εργασιακή συμπερίληψη Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα;” Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση εκπροσώπων και στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυνατότητες και προοπτικές που εμπερικλείει η εργασιακή απασχόληση της συγκεκριμένης ευάλωτης ομάδας του πληθυσμού. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 10:00  έως τις 13:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου.

 Με την παρουσία σας στηρίζετε μια προσπάθεια που γίνεται για την εργασιακή συμπερίληψη ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Ερχόμενοι σε πρώτη ίσως επαφή με νέους με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος θα δείτε στην πράξη πώς εργάζονται καθώς συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση της ημερίδας, και πώς το όνειρο τους για να εργαστούν μπορεί να γίνει πραγματικότητα χωρίς να επιβαρύνεται ο εργοδότης τους. Θα παρακολουθήσετε εισηγήσεις για τα οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση, πώς υποστηρίζονται τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εργοδότες, ενώ  παράλληλα επαγγελματίες που απασχολούν άτομα με αυτισμό θα μιλήσουν για το πλαίσιο συνεργασίας τους.  

 Επισυνάπτεται η πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας.

 Δηλώσεις συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:  

https://docs.google.com/forms/d/1OIw78rW08N5iXb9CXnFH4vVoaeX3iEcq9ZDSV0pgDCo/edit 

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, η φόρμα εγγραφής θα κλείσει μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός.

 Για ερωτήσεις και πιθανές απορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την  υπεύθυνη διοργάνωσης ημερίδας κ. Μαρία Δερμεντζή, Κοινωνική Λειτουργό στα ακόλουθα:

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936583344

Email: info@egkairiparemvasi.gr